Surprisedag 2017

Verslag van de verrassingsdag op de camping

Geslaagde surprisedag

Op 5 augustus jl. organiseerde de watersportvereniging een verassingsfeest op de grote camping. Als een van de nieuwere leden werden wij er door Adri van overtuigd dat we ons moesten opgeven voor deze feestdag. Een heel klein beetje bevooroordeeld waren we wel. We kenden nog maar weinig leden en hadden toch een beeld van de traditionele booteigenaar en campinggast …. Toch wist Adri ons te overtuigen en gaven we ons op, waar we later dankbaar voor waren. Daarover later meer.

In de middag verzamelden we ons op de grote camping, waar de muziek al gezellig uit de speakers kwam. De frisdrank stond in kruiwagens die vol zaten met ijs. Ook de biertap stond klaar …..

Na een welkomstwoord en uitleg over de spelletjesmiddag, de consumpties en andere huishoudelijke mededelingen, werd verzocht om zelf teams te maken. Wij ontmoetten op die manier een aantal leden die we zo beter leerden kennen.

Een paar uur lang werden er spelletjes gespeeld. Oerdegelijke, traditionele, oudhollandse spelletjes. Maar o, wat is en blijft dat leuk. Er werd gepraat, gelachen, maar ook zeker competitief tegen elkaar gespeeld. Jong of wat ouder, prachtig om te zien dat er toch gestreden werd om de hoogste punten. Of het nu sjoelen was, klompen vangen of hoefijzer werpen, er werd fanatiek gespeeld!

Aan het eind van de middag werden we enorm verwend met broodjes hamburger en hotdogs die vers werden gemaakt. Na het eten werden er mooie prijzen verloot en de prijswinnaars van de spelletjes bekend gemaakt. Het fanatisme van de Bootjes werd beloond. Sharon en Mark wonnen de eerste en tweede prijs. Joepie!

De muziek ging langzaamaan harder en de actieve middag ging over in een gezellige avond met muziek en een drankje. Een deel van de deelnemers vond het een mooi moment om de boot of chalet op te zoeken. Wij bleven en hebben ook de rest van de avond (nacht) een super tijd gehad. Er werd gedanst, gepraat, gelachen en gek gedaan.

Wij hebben deze avond veel leuke mensen leren kennen, waardoor onze seizoensplek in de haven nog meer waarde heeft gekregen. We willen iedereen dan ook hartelijk danken voor de organisatie, de gezellige middag en toffe avond!

Groet van Mark, Karlijn en Sharon (familie Boot)

Red.: foto’s Mark Boot en anderen