Clubdagen 2014

Al een aanzienlijk aantal jaren wordt voor onze leden tijdens het vaar- en kampeerseizoen een clubdag georganiseerd en sinds drie jaar wordt deze voorafgegaan door een Bingo op de vrijdagavond. Gezien het enthousiasme zo ook dit jaar weer.

’s Avonds begonnen de clubdagen zoals gezegd met de Bingo. Hiervoor was weer een ruime belangstelling en de grote tent zat dan ook behoorlijk vol. Ook nu waren er mooie prijzen te winnen en de grote dobbelsteen moest er dikwijls aan te pas komen bij een dubbele bingo.


Het bestuur had bedacht om als extraatje aan leden en passanten de gelegenheid te bieden om in de kantine op een groot scherm de voetbalwedstrijd Nederland-Spanje in het kader van de WK voetbal in Brazilië te volgen. Dit initiatief werd bijzonder gewaardeerd.

De clubdag op zaterdag 14 juni begon weer met de traditionele zeilwedstrijd met ditmaal 8 deelnemende polyvalken. Zeillocatie was de grote Belter. De goede weersomstandigheden zorgden voor veel zeilplezier. Er werd een baan uitgezet en drie wedstrijden gevaren. De wisseltrofee ging naar team Marco Beenen dat 1e werd. Vanaf 11:00 konden de “thuisblijvers” erop uit voor opnieuw een fotospeurtocht door Zwartsluis en een fietspuzzeltocht door de omgeving. ’s Middags was er in de grote tent gelegenheid voor het leggen van een klaverjaskaartje en om gezellig een praatje te maken.

De clubdagen werden traditioneel afgesloten met de bbq. Naast de prima verzorgde vlees- en vispakketten werd ook het buffet alle eer aangedaan. Met muziek op de achtergrond werd er gezellig nagepraat. Het bestuur dankt alle vrijwilligers voor hun inzet. Zij hebben opnieuw een belangrijke bijdrage geleverd aan het welslagen van dit evenement!