Clubdag 2016

Alvorens dit jaarlijks terugkerende evenement van start kon gaan werden op vrijdag 3 juni eerst met de hulp van vrijwilligers de tenten opgebouwd. Ditmaal de twee grote blauw-witte in verband met het verwachte grote aantal deelnemers voor de slotavond.

CLUBDAGEN WSVZ 2016

Alvorens dit jaarlijks terugkerende evenement van start kon gaan werden op vrijdag3 juni eerst met de hulp van vrijwilligers de tenten opgebouwd. Ditmaal de twee grote blauw-witte in verband met het verwachte grote aantal deelnemers voor de slotavond. Het weer beloofde heel veel goeds en het bleef beide dagen inderdaad prachtig weer.

’s Avonds startten de clubdagen ook dit jaar met een bingo. Veel leden hadden zin in deze avond en niet in de laatste plaats door de te winnen prachtige prijzen. Er heerste een gezellige sfeer en tijdens de bingo werden de deelnemers getrakteerd op heerlijke hapjes.

Op zaterdag 4 juni stond de clubdag weer in het teken van de traditionele zeilwedstrijd, ook nu weer op de de grote Belter. Er stond weinig wind maar het plezier was er niet minder om.

Voor de thuisblijvers waren er een pittige fotospeurtocht door Zwartsluis en de maar liefst 35 km lange fietspuzzeltocht door de omgeving.

’s Middags was er belangstelling voor een robbertje klaverjassen.

Dit jaar werden de clubdagen - afwijkend van de traditionele bbq - afgesloten met een Grieks buffet. Enkele leden maakten hun opwachting als heuse Griekse schonen.

Van het buffet werd enthousiast gebruik gemaakt en later op de avond konden de aanwezigen, vergezeld door live muziek op de in dit geval grasvloer, veel energie kwijt tijdens natuurlijk ook de traditionele Griekse sirtaki dans, aangevoerd door de Griekse schonen.