afsluiting van het seizoen

Een geslaagde afsluiting van het vaar- en kampeerseizoen 2018!

Een geslaagde afsluiting van het vaar- en kampeerseizoen 2018!

Wat gaat een seizoen toch snel! Op zaterdag 13 oktober jl. vond alweer de jaarlijkse afsluiting van dit verenigingsjaar plaats in Hotel Zwartewater. Het bestuur van Watersportvereniging Zwartsluis was verheugd over het toegenomen aantal aanmeldingen voor deze avond.

Bij de ontvangst van de gasten werd een munt uitgedeeld voor een gratis drankje namens de vereniging.

Eenieder ging op zoek naar bekenden of sloot gewoon aan bij een tafel waar nog plaats was. Er werd overal geanimeerd gekeuveld en ondertussen werd ook al het gevarieerde koude en warme buffet klaargezet. Toen was het moment daar dat vicevoorzitter Martin Boers het woord nam en iedereen welkom heette. Vervolgens gaf hij het woord aan de regisseur van het buffet. Deze gaf een overzicht van wat er aan warme en koude gerechten geserveerd werd. Er was voor ieder wel iets lekkers bij, en zelfs aan de veganisten werd extra aandacht besteed zoals op de foto is te zien.

De muziekband van vorig jaar viel zo in de smaak dat ook nu weer werd gekozen voor evenementenbureau Zing-Entertainment.nl. met als zangers Cinzia Caffio en Robin van der Hoeven.

Terwijl de band geïnstalleerd werd konden de aanwezigen zich nog tegoed doen aan een ijskoud dessert, ook in buffetvorm. IJs, , mousse, vruchten, slagroom en lekkere toppingsausjes. Ook het dessert vond gretig aftrek.

Daarna werd het toch echt tijd om wat calorieën te verbranden en ging de live muziek “los” en de voetjes van de vloer. We werden getrakteerd op weer een keur aan muziekgenres. Van pop tot rock and roll tot levensliederen tot “schuifel”muziek en meer.

Er werd gezellig nagepraat en aan het einde van de avond kregen de gasten nog een traktatie mee in de vorm van een kalender voor volgend jaar met een pen erbij. Zelfs alle evenementen staan op de kalender al aangegeven.

En zo kunnen we ook dit ditmaal weer op een geslaagde slotavond terugkijken!