Afsluiting seizoen 2019

Een gezellige afsluiting van het vaar- en kampeerseizoen 2019!

Een gezellige afsluiting van het vaar- en kampeerseizoen 2019!

Zo ben je bezig met het vaststellen van de agenda van het komend jaar, worden er tijdens het bespreken grapjes gemaakt over het alweer bezig zijn met het afsluiten van het seizoen, terwijl de nieuwjaarsborrel nog niet geweest is. Toch is het alweer zover, het seizoen is weer voorbij.

Afgelopen weken was het spannend van hoeveel aanmeldingen krijgen we. Tot op het laatste moment zijn er nog aanmeldingen geweest maar al met al waren we weer met een leuke club mensen aanwezig op de slotavond.

In een mum van tijd stroomde de zaal vol en ging een ieder op zoek naar bekenden of sloot gewoon aan bij een tafel waar nog plaats was. Als plaatsvervanger van de voorzitter gaf de penningmeester het sein dat het buffet geopend was. Daarna gaf hij het woord aan de regisseur van het buffet, die een overzicht gaf van wat er aan warme en koude gerechten geserveerd werd. Er was voor ieder wel wat, onder andere diverse gerookte vis, warme beenham, varkenshaas in roomsaus, frietjes, stokbrood met kruidenboter enzovoort. En wat zeker zo belangrijk is, er was meer dan genoeg. Lege schalen werden snel weer bijgevuld.

Uiteindelijk toen iedereen verzadigd was, werd het nagerecht klaar gezet, heerlijke ijstaart, chocolademousse en warme kersen en natuurlijk niet te vergeten de slagroom.

Tijdens het buffet konden we genieten van achtergrondmuziek. Zodra het nagerecht op was, kon er gedanst kon worden op live muziek. Er werd goed gebruik gemaakt van de dansvloer. De muzikanten waren in diverse genres thuis, goud van oud maar ook eigen nummers lieten ze horen.

Toen werd het toch tijd om afscheid te nemen. De meesten mensen namen voor langere tijd afscheid van elkaar. De meest gehoorde groet was “tot volgend seizoen”.

Tegen half een waren de laatste mensen vertrokken en konden we terugkijken op een gezellige en geslaagde avond.

Hiervoor willen we alle aanwezigen bedanken. Graag zien we jullie volgend seizoen allemaal weer terug.