afsluiting seizoen 2017

afsluiting van het watersportseizoen 2017 in Hotel Zwartewater

Slotavond van het watersportseizoen 2017

Zo ben je bezig met het vaststellen van de agenda van het komend jaar en worden er tijdens het bespreken grapjes gemaakt over het alweer bezig zijn met het afsluiten van het seizoen, terwijl de nieuwjaarsborrel nog niet is geweest. En toch is het alweer zover. Het seizoen is weer voorbij.

De afgelopen weken waren spannend want hoeveel aanmeldingen krijgen we. Tot op het laatste moment zijn er nog afzeggingen en aanmeldingen geweest, maar al met al waren we weer met een leuke club mensen aanwezig op de slotavond.

In een mum van tijd stroomde de zaal vol en ging eenieder op zoek naar bekenden of sloot gewoon aan bij een tafel waar nog plaats was. Er werd overal gezellig gekeuveld tot het moment dat de voorzitter het woord nam en iedereen van harte welkom heette. Daarna gaf hij het woord aan de regisseur van het buffet. Deze gaf een overzicht van wat er aan warme en koude gerechten geserveerd werd. Er was voor ieder wel wat, onder andere diverse soorten vis, koud en warm; warme beenham, varkenshaas in roomsaus, frietjes, stokbrood met kruidenboter enzovoort. En, zeker zo belangrijk, er was meer dan genoeg. Lege schalen werden snel weer bijgevuld.

Nadat het warme en koude buffet was opgeruimd werden de buffettafels aan de kant geschoven zodat de dansvloer vrij kwam en er gedanst kon worden op live muziek door het duo Cinzia Caffio en Marco Tomassen. Ondertussen werd het nagerecht klaar gezet en ook dit was in buffetvorm. IJs, vruchten, slagroom en lekkere toppingsausjes.

Nadat ook dit buffet was opgeruimd konden de liefhebbers echt los gaan op de dansvloer. Er werd goed gebruik van gemaakt. De muzikanten waren in diverse genres thuis, goud van oud, maar ze lieten ook eigen nummers horen.

Toen werd het toch tijd om afscheid te nemen. De meeste mensen namen voor langere tijd afscheid van elkaar. Dus was ook de meest gehoorde groet “tot volgend seizoen”. Bij het afscheid ontvingen de mensen nog een presentje namens de watersportvereniging.

Tegen half een waren de laatste mensen vertrokken en kon het bestuur terugkijken op een gezellige en geslaagde avond.

Hiervoor willen we alle aanwezigen bedanken. En natuurlijk zien we jullie volgend seizoen allemaal graag weer terug.