Afsluiting seizoen 2014

Op zaterdag 4 oktober jl. vond de jaarlijkse afsluiting van dit seizoen plaats in opnieuw Hotel Zwartewater. Bij de ontvangst van de gasten was er een aantal verrassingen.

Bij de ontvangst van de gasten was er een aantal verrassingen.
Doordat de Campingfair niet doorging kregen de gasten van het uitgespaarde geld een fikse korting op de deelnameprijs en een paar muntjes voor gratis drankjes. En nog een verrassing was de zaal met een houten dansvloer!

De EvementenCommissie koos ook ditmaal voor het muziekduo Men in Music uit Zwolle en terwijl het duo zich installeerde voor hun optreden werd ondertussen ook al een rijk gevarieerd koud en warm buffet klaargezet.

Na het welkomstwoordje door de voorzitter was het - begeleid door live achtergrondmuziek - uitgebreid genieten van al het heerlijks dat het buffet te bieden had. Er werd een verscheidenheid aan koude en warme gerechten voorgeschoteld.

Na dit buffet nodigde Men in Music de gasten uit om de houten dansvloer uit te proberen en zij werden evenals vorig jaar getrakteerd op een keur aan muziekgenres. Nadat er op de dansvloer flink wat calorie├źn waren verbrand volgde er nog een ijskoud dessert, opgediend en wel. Ook de puddingen en warme kersen vonden gretig aftrek. Toen men voldaan was van alle zoetigheid ging Men in Music nogmaals flink los, werd er nog gezellig nagepraat, maar liep ook de avond naar het einde.

De slotavond met het heerlijke eten, dansen en bijpraten was ook ditmaal weer geslaagd!