aankondiging clubdagen

aankondiging clubdagen

Het mag weer: de clubdagen op 10 en 11 juni 2022!

In juni organiseert de watersportvereniging de jaarlijkse clubdagen.

De clubdagen worden ook dit jaar geopend met de bingo op vrijdagavond.

Vanaf 19:00 is de tent geopend. De 1e spelronde start om 19:30. Wees er op tijd bij voor de beste plaatsen. De kosten zijn € 10,- voor 10 ronden.

Zaterdag hebben we onze vaste activiteiten: overdag de zeilwedstrijd, voor de thuisblijvers voor zover hiervoor belangstelling is een gezellige invulling van de middag en ’s avonds een buffet.

’s Morgens vanaf 8:45 kunnen de deelnemers voor de zeilwedstrijd zich melden in het clubhuis. Om 9:00 volgt het palaver. Daarna gaan de zeilers op weg naar de Belterwiede waar de zeilwedstrijden plaats zullen vinden. Inschrijven is noodzakelijk omdat er een beperkt aantal polyvalken ter beschikking is en het zou jammer zijn als er mensen aan de kant moeten blijven staan. Deelnamekosten € 5,-- p.p..

Voor de niet-zeilers zal het bestuur een andere invulling van de middag bedenken.

Ook dit jaar zal er weer een koud en warm buffet aangeboden worden. Het landenthema is nog niet bekend. De kosten voor deelname aan dit buffet zijn € 15,-- p.p.. Voor kinderen tot en met 15 jaar zijn de kosten € 10,-- p.p..

Honden in de tent zijn tijdens het buffet niet toegestaan.

Vanaf 19:00 kunnen de deelnemers zich melden bij de kassa. Het buffet wordt rond 19:30 uur geopend door de voorzitter. Daarna gaan we weer genieten van livemuziek en natuurlijk kan er gedanst worden.

De avond eindigt om 24:00.

Tot slot nog enkele mededelingen van huishoudelijke aard:

-vrijwilligers gevraagd voor vrijdag 10 juni (vanaf 10:00) die ons willen helpen de tenten op te zetten, tafels en stoelen schoon te maken en de tenten in te richten. En eventueel zondag 11 juni alles weer afbreken en opruimen.

- consumpties worden verstrekt door middel van consumptiemunten à € 1,00

- huisdieren zijn in de tent tijdens het buffet niet toegestaan.

Komt allen en laten we er samen weer gezellige clubdagen van maken!

Opgave kan door het formulier in het clubblad in de kopiebus in het clubhuis in te leveren of via de website.

De opgave moet uiterlijk zaterdag 4 juni binnen zijn!!!!!!