Barbecue Turfsteiger

Barbecue Turfsteiger

Barbecue Turfsteiger groot succes

Zaterdag 30 mei 2015 was het dan zover, de allereerste barbecue van de Turfsteiger. Onder het genot van een borrel is er een idee ontstaan om een barbecue te gaan organiseren voor de vaste ligplaatshouders van de Turfsteiger. Vaak hoorden we dat de mensen aan de Turfsteiger geen idee hadden met wat voor mensen ze de Turfsteiger moesten delen en daardoor is de barbecue georganiseerd. Voor de eerste keer was er een leuke opkomst. We zijn met z’n allen naar De Zuiderkluft geweest waar we een plek hadden gereserveerd zodat alle boten bij elkaar konden liggen. Het weer was afwachten, dus voor de zekerheid hebben we 2 partytenten opgezet.

Gelukkig bleef het droog en hebben we zelfs de zon nog even gezien. Onder het genot van een welkomstdrankje hebben we een toost uitgebracht op de allereerste barbecue van de Turfsteiger. De barbecue brandde en het vlees kwam er dan ook al snel op. Iedereen heeft voor zijn eigen vlees en drinken gezorgd. Dit is zeer goed bevallen.

Tijdens de barbecue werden we nog voorzien van een geweldig stukje muziek van Gerrit met zijn harmonica. Er is zelfs nog even gedanst.

Na de nodige uurtjes te hebben genoten van al het lekkers wat er op de barbecue lag hebben we met elkaar nog heerlijk nageborreld en nagepraat over een zeer geslaagde dag.

Omdat we alleen maar positieve reacties hebben gehad hebben we als organisatie besloten om het volgend jaar weer te organiseren en net als dit jaar het weekend na Pinksteren.

Organisatie Barbecue Turfsteiger