Koos Slurink Watersport en Belettering

Al meer dan 100 jaar een begrip in zwartsluis

De winkel biedt zowel online als offline een grote diversiteit aan watersportartikelen én gedegen advies van onze ervaren mannen. Koos Slurink is dé plek om voor anker te gaan en uw bootbenodigdheden aan te schaffen. Denk ook eens aan de legio mogelijkheden voor belettering. 

Marinecenter van der Veer & Brinks

De nautisch specialist

Marinecenter van der Veer & Brinks is de nautisch technisch specialist. Als officieel Volvo Penta Center, verzorgen wij onderhoud en service aan motoren, uitgevoerd door Volvo Penta opgeleide monteurs, zodat wij u naar volle tevredenheid van dienst kunnen zijn.

Scheepstechniek Arjan Rigterink

Allround scheepsmonteur

Arjan Rigterink is allround scheepsmonteur en repareert alles op het gebied van techniek tussen kiel en toplicht. Samen met u zoekt hij net zo lang naar de optimale oplossing voor de langere termijn totdat het geheel aan uw wensen voldoet.

Stoffeerderij Calypso

Jacht- project en meubelstoffering

Stoffeerderij Calypso is gespecialiseerd in jacht- project en meubelstoffering. We bedienen zowel particulier als zakelijke klanten. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door passie voor het vak. Aan ons oog voor detail ten aanzien van kwaliteit herkent u onze passie. Profiteer van onze jarenlange ervaring en ontdek de oneindige mogelijkheden van ons.

RS Service

Tuigerij en belettering

RS Service levert RVS kabels en touwen voor o.a. industrie, architectuur, scheepvaart en natuurlijk de watersport. Tevens levering en montage door ons eigen montageteam van alle merken rolsystemen, lieren en dek uitrusting. Kom ook eens langs voor belettering – bijv. uw bootsnaam – wij kunnen deze desgewenst bij u aan boord plaatsen.

Bonsink Aquaservice

Probleemloos van uw vaartuig genieten?

Dat doet u met Aquaservice. Of het nu in onze watersportwinkel is of midden op het water; wij staan altijd en overal voor u klaar. We repareren, onderhouden en installeren motoren en onderdelen én verkopen alles wat u als booteigenaar nodig heeft. En dat alleen van de beste merken!

Scheepswerf Geertman

Hijsen, onderhouden & stallen

Onze medewerkers zijn allround specialisten en hebben veel kennis van de scheepvaart. Voor de pleziervaart is een hijskraan aanwezig. Tevens kunt u bij ons tijdelijk, zowel binnen als buiten, onderhoud aan uw schip plegen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om uw schip in de winter te stallen in een van onze loodsen, of gewoon buiten op de werf.